top of page

UUTUUS! Theralux® DT Go -laserhoitolaite ammattimaiseen makuun

Onnellinen eläin liikkuu, harrastaa, kilpailee ja tekee töitä – nauttii elämästä koko sydämensä kyllyydestä. Jotta sinä voisit ylläpitää eläimen hyvinvointia, olemme kehittäneet käyttöösi kotimaiset Theralux® -laserhoitolaitteet.

Nyt esittelemme ylpeinä tuotekehitysprosessimme uusimman tuotoksen, Theralux DT Go:n, joka on suunniteltu ammattikäytön korkeat laatuvaatimukset mielessä pitäen.


Theralux DT Go -laserhoitolaite ammattimaiseen makuun

Theralux DT Go -laserhoitolaite koostuu keskusyksiköstä sekä valintasi mukaisista hoitopäistä. Eri hoitopäät mahdollistavat eri vaivojen ja alueiden optimaalisen laserhoidon. Tässä laserhoitolaitteessa on erityistä myös 24 tunnin akunkesto ja ergonominen muotoilu, jonka ansioista laitetta on mukava käyttää eri tilanteissa ja hoitoasennoissa. Theralux DT Go kulkee kätevästi mukana aina, kun liikut eläinasiakkaalta toiselle.


Miksi?

Theralux DT Go on tuotekehitysprosessimme uusin tuotos. Halusimme luoda monikäyttöisen ja luotettavan laserhoitolaitteen ammattikäyttöön, ja olemmekin keränneet paljon toiveita asiakkailtamme laserhoitolaitteen toimintoja koskien kehitysprosessin aikana. Toimintavarmuus, helppokäyttöisyys, tehokkuus, ergonomisuus sekä mahdollisuus hoitaa monipuolisesti erilaisia vaivoja ja kohteita nousivat vahvasti esiin, ja Theralux DT Go:ssa nämä kaikki on huomioitu.


Laserhoitolaite voi tuottaa vain yhtä aallonpituutta. Theralux DT Go:n valikoimiin kuuluu kuitenkin eri aallonpituuksilla toimivia, eritehoisia ja -kokoisia hoitopäitä, mikä tehostaa laserhoitoa merkittävästi. Kun optimaalisen hoitopään valinnan lisäksi voit itse säädellä – Theralux -tuotteille tuttuun tapaan – hoito-ohjelman energia-annosta ja taajuutta sekä hoidettavan alueen kokoa, voit varmistua siitä, että antamasi laserhoito on aina mahdollisimman tehokasta.


Mitä? Theralux DT Go -laserhoitolaite koostuu peruspaketista sekä erikseen valittavista hoitopäistä.


Peruspakettiin sisältyy:

  • Itse laserhoitolaite eli näytöllinen, monikäyttöisen valintapyörän avulla ohjattava keskusyksikkö

  • Kuljetuslaukku

  • Kierrekaapeli, jolla keskusyksikkö ja hoitopää yhdistetään

  • Lasersuojalasit

  • Kantohihna, jonka avulla keskusyksikön saa kätevästi olkapäälle

  • Pistokelaturi

  • Yhden laserdiodin hoitopää aallonpituudella 660 nm (antoteho 50 mW)

  • Etäyhteyden välityksellä toteutettava käyttöönottokoulutus, joka opastaa laserhoitolaitteen käyttöön ja antaa vinkkejä laserhoidon toteuttamiseen


Keskusyksikön valikoissa liikkuminen on näppärää monikäyttöisen valintapyörän ansioista. Theralux DT Go -laserhoitolaitteeseen on ohjelmoitu valmiiksi yleisimmät laserhoito-ohjelmat niin hevosille, koirille kuin kissoillekin. Tilaa löytyy myös omien hoito-ohjelmien tallentamiselle. Hoito-ohjelmien parametrien säätö on helppoa; niin hoitoannosta, hoidettavan alueen kokoa kuin taajuuttakin voi tarvittaessa muuttaa valintapyörän avulla. Laserhoitolaitteen muistiin on tallennettu valmiita taajuuksia, mutta voit määrittää taajuden myös itse väliltä 0–50 000 Hz.


Keskusyksikön muotoilussa on huomioitu ergonomia sekä käytön vaivattomuus lisäämällä siihen kiinteä pidike hoitopäälle sekä integroidut ripustuskoukut, joiden avulla laitteen kiinnitys esim. karsinan seinään onnistuu kätevästi.

Yhden laserdiodin hoitopää

Peruspakettiin kuuluva yhden laserdiodin hoitopää on ihanteellinen trigger- ja akupunktiopisteiden käsittelyyn sekä esim. suun vaivojen hoitoon. 660 nm aallonpituus soveltuukin erinomaisesti pinnallisten vaivojen, kuten ihon ja limakalvojen, hoitoon. Yhden laserdiodin hoitopään antoteho on 50 mW.


Valittavat hoitopäät


Kuinka arvokasta työaikasi on? Theralux DT Go -laserhoitolaitteeseen on saatavilla kolme vaihdettavaa hoitopäätä, joiden ominaisuudet vaihtelevat käyttötarkoituksen mukaan ja takaavat siten tuloksia tehokkaasti.


Theralux neljän diodin hoitopää

Aallonpituudet välillä 805–830 nm soveltuvat parhaiten lihasten ja jänteiden laserhoitoon. Theralux DT Go -laserhoitolaitteeseen onkin valittavissa neljän laserdiodin kahvallinen hoitopää, jonka aallonpituus on 808 nm. Antoteho tässä hoitopäässä on 200 mW; Tämä neljän laserdiodin hoitopää vastaakin siis niin laserdiodien lukumäärältä kuin antoteholtaankin monille asiakkaillemme jo tutuksi tullutta Theralux Touch -laserhoitolaitetta.


Kun aallonpituus on 904 nm tai korkeampi, on optimaalista hoitaa niveliä, jänteitä ja luita. Korkeat aallonpituudet hoitavat kuitenkin tehokkaasti myös ihoa, limakalvoja ja lihaksia – voisikin sanoa, että laserhoidossa 904 nm on käytöltään monipuolisin aallonpituus. Theralux -hoitopäät aallonpituudella 904 nm ovat superpulssitettuja, minkä myötä lasersäteen vaikutussyvyys kasvaa entisestään.


Kuudella laserdiodilla hoidat yli 30 prosenttia nopeammin kuin neljällä – kuinka arvokasta työaikasi on?
Theralux kuuden diodin hoitopäät

904 nm aallonpituudella toimivia hoitopäitä on valittavissa Theralux DT Go -laserhoitolaiteille kaksi ominaisuuksistaan samanlaista, mutta muotoilultaan toisistaan eroavaa mallia. Nämä kuuden laserdiodin hoitopäät ovat antoteholtaan peräti 300 mW, mikä lyhentää laserhoito-ohjelmien kestoa merkittävästi ja säästää siten aikaasi. Valittavissa on ns. perinteinen, kahvallinen hoitopää ja lisäksi näppärä, käteen sopiva BALL -versio, jonka suunnittelu kertoo panostuksestamme ergonomiaan.


Peruspakettiin kuuluvan yhden laserdiodin hoitopään lisäksi vakiomallistossamme on siis valittavissa kolme eri hoitopäätä. Erityistilanteissa voimme myös modifioida näitä hoitopäitä pyynnöstäsi, jos käytössäsi korostuu vaikkapa tarve kuuden laserdiodin hoitopäälle 808 nm aallonpituudella.


Miten?


Jos olet kiinnostunut hankkimaan Theralux DT Go -laserhoitolaitteen, ota yhteyttä! Autamme mielellämme.


Kuka?


Keypoint Oy on kotimainen fotoniikkaan erikoistunut teknologiayritys, joka on suunnitellut ja valmistanut laserhoitolaitteita vuodesta 2011 alkaen Jyväskylässä. Laserhoitolaitteemme, Theralux® DT Go ja mobiilisovelluksen avulla ohjattava Theralux® Touch, on kehitetty nimenomaan eläinten laserhoitoon. Tuoterepertuaariimme kuuluvat Theralux® -laserhoitolaitteiden lisäksi myös teollisuuslaserit sekä 4D-tutkajärjestelmät.

Comments


bottom of page