top of page

Theralux Touch -sovellus on uudistunut!

Theralux Touch TX4 VET -laserhoitolaitteen ohjaamiseen käytettävä Theralux Touch -sovellus on uudistunut. Sovellusta on kehitetty paitsi asiakkaiden toivomusten perusteella, myös päivitetty vastaamaan uusien älylaitteiden ohjelmistovaatimuksia.


Sovelluspäivitys on nyt ladattavissa sovelluskaupastasi (Google Play ja App Store). Jotta saat kaikki sovelluspäivityksen ominaisuudet käyttöösi, suosittelemme ensin poistamaan nykyisen Theralux Touch -sovelluksen älylaitteeltasi ja lataamaan sen sitten uudestaan.

Theralux Touch -sovellupäivitys on ladattavissa sovelluskaupastasi

Theralux Touch -sovelluksen uusia ominaisuuksia ovat:

  • Hoitolistoja on laajalti päivitetty ja valmiiden hoito-ohjelmien sisältöjä tarkennettu

  • Laserhoidon parametrejä on selkiytetty, jotta niiden määrittäminen on entistä helpompaa

  • Esiasetettuja taajuuksia on päivitetty ja akuutti- sekä subakuuttihoidon suositustaajuudet lisätty pudotusvalikkoon. Taajuudet on lisäksi nimetty suositellun käyttötarkoituksen mukaisesti.

  • Hoidettavan alueen koon valintaa on helpotettu: Jatkossa ei enää lasketa neliösenttejä ja muunneta niitä hoitoalueiksi. Hoidettava alue ilmaistaan sen sijaan näppärästi Touchin hoitopään kokoisina alueina, eli 1 hoidettava alue = 1 Theralux Touch -laserhoitolaitteen hoitopään koko = n. 10 cm2.

  • Sovellus on päivitetty tukemaan uusimpia Android ja iOS -versioita, jotta sovellus toimii moitteetta uusimmillakin laitteilla

  • Bugeja, kirjoitusvirheitä ja kommunikaatio-ongelmia on korjattu.


Theralux Touch -sovellus

Sovelluspäivitys on ladattavissa älylaitteeseesi Google Play -kaupasta (Android) ja App Storesta (iOS).


Jotta saat kaikki sovelluspäivityksen ominaisuudet käyttöösi, suosittelemme poistamaan nykyisen Theralux Touch -sovelluksen älylaitteeltasi ja lataamaan sen sitten uudestaan. Huomioithan kuitenkin, että sovellusta poistettaessa myös hoitohistoriasi poistuu - mutta uuden sovelluksen ladattuasi pääset entistä sujuvammin kerryttämään uutta hoitohistoriaa!


Ulkoasultaan sovellus on pitkälti entisen näköinen, ja sen käyttö on vähintäänkin yhtä näppärää kuin tähänkin saakka.


Theralux Touch -sovelluspäivityksen myötä olemme uudistaneet myös Theralux Touch TX4 VET -laserhoitolaitteen käyttöönotto-koulutusmateriaalin uusille asiakkaillemme. Jos olet jo asiakkaamme ja haluat päivitetyn materiaalin käyttöösi, ota yhteyttä ja toimitamme sen sinulle! Materiaalista löytyy mm. käytännön hoito-ohjelmaesimerkkejä sekä vinkkejä laserhoitoon.

留言


bottom of page