top of page

Laserhoidon työnäytös Kuopiossa – ilmainen laserointi viidelle hevoselle

Laserhoidon työnäytös -kiertue kävi Kuopion raviradalla 24. huhtikuuta. Hevoskuntoutuksen uranuurtaja ja Theraluxin tuoteasiantuntija Laura Biskop veti työnäytöksen, johon osallistujat saivat ilmoittaa hevosensa ”demohevosiksi” ilmaiseen laserhoitoon.

Laura Biskop ohjeisti laserhoitoa Kuopion raviradalla järjestetyssä työnäytöksessä.
Laura Biskop ohjeisti laserhoitoa Kuopion raviradalla järjestetyssä työnäytöksessä.

Työnäytökseen osallistui 15 laserhoidosta kiinnostunutta henkilöä ja viisi hevosta. Yksi hevosista oli ratsu ja loput kylmä- tai lämminverisiä ravureita.


Kuopion raviradalta tapahtuman järjestäjänä toimi Anu Hartikainen, jonka mukaan työnäytös sai kiitosta hyvistä järjestelyistä ja mielenkiintoisesta sisällöstä.


Osallistujat pääsivät kokeilemaan Theralux Touch -laserhoitolaitteen käyttöä, kun Biskop antoi ohjausta esimerkiksi lihasten sekä jänne- ja hankosidevaurioiden laserhoitoon.


”Lisäksi esimerkiksi yhdellä demohevosista oli jalka turvoksissa, toisella oli ruunausalueella arpikudosta ja kolmannelta hoidettiin selkää. Yhdellä oli useampia erilaisia vaivoja. Yleisö oli oikein kiinnostunutta ja esitti hyviä kysymyksiä, sekä halusi kokeilla laserhoitolaitteella hoitamista. Työnäytös olisi varmasti tervetullut toisenkin kerran Kuopioon”, toteaa Hartikainen.


Kiitos laserhoidon työnäytöksen järjestelyistä Anulle! Lämmin kiitos myös kaikille osallistujille!


Commenti


bottom of page