Keypoint fotoniikkayritys Theralux

FOTONIIKKAYRITYS
30 VUODEN KOKEMUKSELLA

Perheyrityksessä työt tehdään suurella sydämellä. Meillä sydän on sykkinut jo 30 vuoden ajan fotoniikan eli valotieteen arkipäiväisille ratkaisuille, jotka auttavat asiakkaitamme menestymään työssään. On ilo kehittää laserhoitolaitteita, joiden ansiosta asiakkaamme saavat entistä parempia hoitotuloksia ja eläimet voivat elää onnellista ja aktiivistä elämää. 

Perheyritys suurella sydämellä

Keypoint Oy:n tarina alkaa vuodesta 1991, kun Kaliforniassa fyysikkona toiminut Jorma Orkosalo palasi Suomeen ja alkoi valmistaa teollisuuslasereita omakotitalonsa autotallissa. Ulkomaan työkomennukselta oli tarttunut mukaan rohkea asenne toteuttaa omia ideoitaan ja kyky nähdä ympärillään mahdollisuuksia. Vuonna 2011 Keypoint lisäsi tuotevalikoimaansa laserhoitolaitteet. Laserteknologia pysyi samana, vain laserin tehoa ja aallonpituutta säädettiin sopivaksi eläinten hoitamiseen. 

Silva Orkosalo-Paananen ja Jorma Orkosalo Theralux

Kuva: Toimitusjohtaja Silva Orkosalo-Paananen ja Keypoint Oy:n perustaja, tuotekehitysjohtaja Jorma Orkosalo.

“Aloin tutustua laserhoitoon kuultuani siitä Kuopion yliopistollisen sairaalan fyysikoilta, joiden kanssa suunnittelin laseria potilaiden asemointiin syöpähoidon aikana. He kertoilivat minulle tohtori Pekka J. Pöntisestä, joka käytti laseria lääketieteellisenä hoitomuotona. Hän oli kirjoittanut aiheesta kirjan vuonna 1988.”
 

Jorma Orkosalo, Keypoint Oy:n perustaja ja tuotekehitysjohtaja

Teollisuuden parista terveysteknologiaan

1991

LASEREIDEN

VALMISTUS ALKAA 

2011

LASERHOITOLAITTEIDEN VALMISTUS ALKAA 

Keypoint laser 30 juhlavuosi

KEYPOINT 30 VUOTTA

THERALUX 10 VUOTTA

Arvoina uteliaisuus, luotettavuus ja asiantuntevuus

Nämä arvot kertovat tuotekehityshalukkuudestamme sekä joustavasta ja asiantuntevasta asiakaspalvelustamme.

Theralux-vinkki

Laserhoitolaitteet perustuvat fotoniikkaan eli valotieteeseen, joka on fysiikan yksi erikoistumisala. Kaikki valo on sähkömagneettista säteilyä - myös vaikkapa auringonvalo.