top of page

Theralux Touch -sovellus on uudistunut

Theralux Touch -laserhoitolaitteen ohjaamiseen käytettävä Theralux Touch -sovellus on uudistunut. Sovellukseen on lisätty asiakkaiden toivomia ominaisuuksia, jotka parantavat entisestään laserhoitolaitteen helppokäyttöisyyttä.


Theralux Touch -laserhoitolaitteen sovellus
Theralux Touch -sovellus.

Theralux Touch -sovelluksen uusia ominaisuuksia ovat:

  • Sovellus toimii ilman internetyhteyttä.

  • Sovellus toimii ilman kirjautumista.

  • Hoito-ohjelmaan voi syöttää hoidettavan alueen pinta-alan, mikä helpottaa hoitoajan ja -annoksen laskemista.

  • Hoidon etenemisestä kertovan merkkiäänen voi kytkeä pois päältä, jos eläin häiriintyy äänestä. Ominaisuus on käytössä nyt myös iOS-laitteilla.

  • Hoidon etenemisestä kertovan tärinän voi kytkeä pois päältä, jos eläin häiriintyy värinästä. Ominaisuus on käytössä laserhoitolaitteen 1.6 ja uudemmissa versioissa.

  • IR-etäisyystunnistimen herkkyyttä voi säätää tai sen voi ohittaa, jos laserhoitolaite ei käynnisty hoidettaessa paksuturkkista ja mustakarvaista eläintä.

  • Annetun hoidon voi tallentaa ja antaa uudestaan valitsemalla sen hoitohistoriasta.

Theralux Touch -laserhoitolaitteet toimivat myös sovelluksen vanhalla versiolla. Keypoint on kuitenkin lopettanut sovelluksen kehittämisen, jonka vuoksi se ei välttämättä ole yhteensopiva uusien älylaitteiden kanssa.


Uuden sovelluksen käyttöönotto vaatii ohjelmistopäivityksen kaikkiin Theralux Touch -laserhoitolaitteisiin, jotka on otettu käyttöön ennen toukukuuta 2021. Keypoint on kutsunut Theralux Touch -laserhoitolaitteet ohjelmistopäivitykseen, joka tehdään ilmaiseksi vuoden 2021 loppuun saakka.


Päivityksen yhteydessä asiakkaat saavat myös laserhoitolaitteen ilmaisen kuntotarkistuksen, joka sisältää lasereiden tehomittauksen.


Uusi sovellus on ladattavissa mobiililaitteeseen Google Play Kaupasta ja App Storesta. Latauksen yhteydessä on huomioitava, että sovelluskaupoissa on ollut Theraluxin nimissä huijausyrityksiä. Oikean sovelluksen tunnistaa siitä, että latauksen yhteydessä ei kysytä luottokortin tietoja eikä vaadita rekisteröitymistä.


 

Varaa aika ohjelmistopäivitykseen:

Huolto ja tuki

support@keypoint.fi

014 241 488


Kommentare


bottom of page