top of page

Kysy laserhoidon asiantuntijalta – Suositut kyselytunnit jatkuvat 11.8. alkaen

Laserhoidon kyselytunnit jatkuvat elokuusta alkaen kerran kuukaudessa aina joulukuulle saakka. Laserhoidon kyselytunnit ovat saaneet kiitosta soittajilta, joille on ollut tarjolla henkilökohtaista neuvontaan laserointiin liittyen.


Laserhoidon asiantuntija Laura Biskop. Theralux.
Laserhoidon kyselytunnit jatkuvat 11. elokuuta alkaen.

”Kyselyt ovat liittyneet hoito-ohjelmiin, eli kuinka usein ja millä hoitoparametreillä laseroida esimerkiksi hankosidevauriota, joka ei ole lähtenyt paranemaan. Myös si-nivelen alueen hoito-ohjeita on kysytty. Ylipäätään on tullut yleisiin vammoihin liittyviä kysymyksiä”, kertoo Theraluxin tuoteasiantuntija Laura Biskop, jolla on 15 vuoden työkokemus laserhoidosta osana hevoskuntoutusta.


Laserhoidon kyselytunnit ovat henkilökohtaista neuvontapalvelua, joka on tarjolla kaikille Theraluxin asiakkaille ja muille laserhoidosta kiinnostuneille. Biskop ottaa vastaan niin monta puhelua kuin hän ehtii kello 12–18 välillä.


”Toivomme, että palvelusta on apua entistä parempien hoitotulosten saavuttamiseen. Ole siis rohkeasti yhteydessä kaikissa laserhoitoon liittyvissä kysymyksissä”, toteaa Biskop.


Laserhoidon kyselytunnit:

  • Torstai 11. elokuuta kello 12–18

  • Torstai 8. syyskuuta kello 12–18

  • Torstai 13. lokakuuta kello 12–18

  • Torstai 10. marraskuuta kello 12–18

  • Torstai 8. joulukuuta kello 12–18


Yhteystiedot:

Laura Biskop

Tuoteasiantuntija

Theralux / Keypoint Oy

040 081 0501


Comments


bottom of page