top of page

Laserhoito tehostaa koiran hierontaa

”Viimeistelen koiran hieronnan tarvittaessa laserhoidolla. Saan yhdistelmällä nopeampia ja pitkäkestoisempia hoitotuloksia, koska laserhoito vaikuttaa hierontaa syvemmälle suoraan ongelma-alueeseen.

Koiran laserhoito.
Koirahieroja Sanna Lahtinen antaa laserhoitoa Vernalle, joka on 8-vuotias galgo.

Hoidan laserilla myös luisevia alueita, niveliä ja nikamavälejä, joihin ei aina pääse käsiksi pelkällä hieronnalla. Joskus hoidettava alue on niin kosketusarka, että sitä kannattaakin käsitellä vasta laseroinnin jälkeen. Laserhoito vähentää nopeasti alueen turvotusta, kipua ja tulehdusta.


Eräskin koira ontui hoitoon tullessaan, koska ranteen nivelside oli venähtänyt pari viikkoa aiemmin ja oli turvoksissa. Hoidin aluetta laserilla "nivelsiteiden revähtymät" -hoito-ohjelmalla, minkä jälkeen kipu hellitti ja koira pääsi lähtemään kotiin ontumatta.


Toisella koiralla oli puolestaan hännän lihaksen tulehdus eli vesihäntä, jonka vuoksi hännän heiluttaminen oli kivuliasta. Koira sai kipulääkettä ja laserhoitoa, ja jo parin tunnin päästä se pystyi taas heiluttamaan häntäänsä iloisesti. Jatkoin laserhoitoa kolmen päivän ajan, jonka jälkeen tulehdus oli poissa.


Hieronta ei ole aina sopiva hoitomuoto koiran terveydentilaan, jolloin laserhoito on oivallinen vaihtoehto jo yksistään käytettynä. Tällaisia ovat esimerkiksi välilevyntyrät ja muut hermotukseen liittyvät akuutit ja kivuliaat vaivat.


Koiralla on usein kivun takana jokin sairaus, kuten spondyloosia tai nivelrikkoa. Kivun voi huomata esimerkiksi liikkumisen huononemisesta tai vähentyneestä aktiivisuudesta, minkä vuoksi koira ei halua enää leikkiä tai lähteä lenkille. Monet koiran omistajat olettavat käytöksen muutoksen johtuvan luonnollisesta vanhenemisesta ja he ilahtuvat kovasti, kun laserhoidon ja hieronnan jälkeen vaisusta koirasta kuoriutuukin esiin entinen iloinen hassuttelija.


Laserhoidot täydentävät hyvin hierontapalvelujani, joten olen hyvin tyytyväinen Theralux Touch -laserhoitolaitteen hankintaan. Laserhoitojen aloittaminen on myös ollut todella helppoa, koska Theralux Touch -sovelluksessa on valmiita hoito-ohjelmia, joista valitsen sopivimman hoidettavaan vaivaan.”

 

Kevytyrittäjä

Theralux Touch (808) -laserhoitolaitteen käyttäjä toukokuusta 2021 saakkaCommentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page