top of page

Laura Biskop on aloittanut Theraluxin tuoteasiantuntijana

Suomen hevospiireissä tunnettu hevoskuntoutuksen uranuurtaja Laura Biskop on aloittanut Theraluxin tuoteasiantuntijana. Biskopilla on vuosien kokemus Theralux Touch -laserhoitolaitteesta, jota hän käytti työssään aina vuoteen 2020 saakka kunnes tulipalo tuhosi Stall Biskopin tallirakennuksen.

Laura Biskop on Suomen hevospiireissä tunnettu hevoskuntoutuksen uranuurtaja.
Laura Biskop on Suomen hevospiireissä tunnettu hevoskuntoutuksen uranuurtaja.

Hevoskuntoutuskeskuksen toiminnan päättymisen jälkeen Biskop on omien hevostensa laseroinnin lisäksi vuokrannut Theralux Touch -laserhoitolaitetta tutuilleen. Vuosien varrella hän on myös suosittellut Theralux-laserhoitolaitetta hevoskuntoutuskeskuksensa asiakkaille.


”Hevosten hyvinvointi on ollut minulle aina sydämen asia. Halusin, että asiakkailla oli keinoja auttaa eläintä myös kotioloissa. Nopea apu on erityisen tärkeää etenkin vamman akuutissa vaiheessa, jotta paranemisprosessi pääsee käynnistymään”, toteaa Biskop.


Laserhoitolaite jokaisen käyttöön

Alunperin Biskop itsekin tutustui Theraluxiin ystävänsä Riitta Kontron suosittelemana. Biskop etsi italialaisen laserin rinnalle toista laseria, jota voisi käyttää, kun alkuperäinen laser olisi huollossa. Huoltoajat olivat viikkoja.


”Pitkät huoltoajat olivat ongelma, sillä tarvitsimme laseria päivittäin hevosten kuntoutuksessa. Olin innoissani, kun löysin uudeksi laserhoitolaitteekseni jyväskyläläisen Theraluxin, jonka huolto reagoi parissa päivässä. Kauhean kätevää”.


”Theraluxissa yhdistyi myös monta muuta hyvää ominaisuutta: langattomuus ja erinomainen hinta-laatusuhde. Theralux on myös sopivan – ja riittävän – tehokas laserhoitolaite jokaisen eläinten kanssa toimivan käyttöön”, lisää Biskop.


Laserhoidon kyselytunti ja työnäytökset

Theraluxin tuoteasiantuntijana Biskop vastaa Theralux-laserhoitolaitteita koskeviin kysymyksiin. Kerran kuukaudessa Biskop pitää myös puolipäivää kestävän laserhoidon kyselytunnin, jolloin kuka tahansa voi soittaa hänelle ja kysyä neuvoja laserointiin liittyen. Ensimmäinen laserhoidon kyselytunti on 10. helmikuuta kello 12–18.


”Palvelu on avoin myös Theraluxin nykyisille asiakkaille, joille haluamme tarjota Theralux-tiimin kanssa kaiken avun hyvien hoitotulosten saavuttamiseen. Tässä onkin se syy, miksi olen lähtenyt Theraluxin matkaan. Arvostan halua jakaa tietoa laserhoidosta ja tukea eläinten, ja siinä samassa heidän omistajiensa hyvinvointia”, kertoo Biskop.


Kevään 2022 aikana Biskop on tavattavissa myös laserhoidon työnäytöksissä eri puolella Suomea. Biskopin johdolla Theralux rantautuu hevospiireihin Oulussa, Kuopiossa ja Etelä-Suomessa, jossa paikkakunta on vielä avoinna. Biskop pitää laserhoidon työnäytöksen myös Hevoset-messuilla 9.–10. huhtikuuta.


”Tiedotamme Theralux-tiimin kanssa laserhoidon työnäytöksistä mahdollisimman pian, kun saamme suunnitelmat valmiiksi. Olen sopinut järjestelyistä jo muutaman tallin ja raviradan kanssa. Näihin tilaisuuksiin kannattaa tulla kauempaakin, jos on kiinnostunut laseroinnista ja eläimen hyvinvoinnista”, toteaa Biskop innoissaan.


 

Laura Biskop
Laura Biskop

Lisätiedot:

Laura Biskop

Tuoteasiantuntija

Theralux / Keypoint Oy

040 081 0501


bottom of page