top of page

Jouluarvonnan voittajalle laser kuukaudeksi käyttöön

Theraluxin jouluarvonnan voittaja Petteri Lavonen sai Theralux Touch -laserhoitolaitteen kuukaudeksi ilmaiseen käyttöönsä. Parempaan osoitteeseen palkinto ei olisi voinut osua, sillä perheeseen kuuluu kaikenkarvaisia nelijalkaisia, jotka pääsivät kokeilemaan laservalon hoitavia ominaisuuksia.


Ensimmäisenä laserhoitoa saivat Petterin neljä koiraa: kiinanharjakoirat Aatu ja Hessu, australianterrieri Elmo ja jackrussellinterrieri Milo.

Jouluarvonnan voittaja Petteri Lavonen antaa laserhoitoa Elmo-koiralle.
Jouluarvonnan voittaja Petteri Lavonen antaa laserhoitoa Elmo-koiralle.

“Kaikki ovat saaneet aikaisemminkin laserhoitoa, joten se oli koirille tuttua. Olen todennut hoidon auttavan pieniin selkä- ja lihasjumeihin treenien jälkeen. Milo oli raapinut kainalonsa verille kuivan ihon vuoksi, ja laserhoito auttoi siihen nopeasti”, Petteri kertoo.


Laserhoidosta pääsivät nauttimaan myös eläkepäiviään viettävä 27-vuotias shetlanninponi Samu ja Majuri-ruuna.


“Samulle annoin laserhoitoa vanhuuden tuomiin selkäjumeihin ja poni tuntui nauttivan siitä. Myös nuoremmalla herralla Majurilla on ollut selkävaivoja, sekä välillä jaloissa lämpöä ja turvotusta. Majuri sai hoitoa niskasta häntään ja hankositeisiin. Ensimmäinen hoitokerta tuntui heti rentouttavan ja turvotus laski.”


Laserhoito hevoselle.
Jo ensimmäinen laserhoitokerta laski turvotusta Majurin hankositeissä.

Karvaisten perheenjäsenten lisäksi Petteri testasi laserhoitolaitetta myös ihmisiin.


“Käytän öisin CPAP-laitetta, jonka vuoksi nukkumisasennot ovat välillä mielenkiintoisia ja niska-hartiaseutu menee helposti jumiin. Jo ensimmäisen laserhoitokerran jälkeen nukuin yöni paremmin eikä päätä särkenyt läheskään niin paljon kuin aiemmin. Laserhoidosta oli apua myös emännän nyrjähtäneeseen nilkkaan sekä perheen mummun pitkään kipeänä olleeseen olkapäähän”, Petteri kuvailee hoitotuloksia.

Theraluxin jouluarvonnan osallistumisaika oli 1.–10. joulukuuta 2021. Petteri Lavonen arvottiin arvonnan voittajaksi 13.12.2021. Theralux Touch 904 -laserhoitolaite oli Petterillä maksuttomassa käytössä kuukauden ajan tammikuussa 2022.


bottom of page